Rahkapiirakka

POHJA

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kerma, kananmuna ja öljyseos nopeasti sekoittaen.

Levitä taikinaseos voideltuun, pyöreään paistovuokaan (halk. 30 cm).

TÄYTE

Sekoita maitorahka, kananmuna, sokeri ja maito keskenään.

Laita taikinan päälle persikat ja kaada seosen niiden päälle.

Paistetaan n. 200 asteessa 20-30min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolikarkea vehnäjauho (Eldorado), annos 65g14g50kcal1.9g9.7g0.3g0.5g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma13g15kcal0.4g0.6g1.2g0g
Kananmuna kuoreton 3.7g5.3kcal0.5g0g0.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Maitorahka, milbona (500g)16g11kcal1.9g0.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.7g5.3kcal0.5g0g0.4g0g
Nestemäinen makeutusaine (cologran)0.4g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito hyla (Valio)6.2g2.9kcal0.2g0.3g0.1g0g
Persikka säilyke (Del monte), annos 100g16g8.6kcal0.1g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana152g257kcal11g27.8g11g1g
Valittu annoskoko76g128kcal5.5g13.9g5.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna38g64kcal2.8g7g2.8g0.3g
Arvot/100g100g169kcal7.2g18.2g7.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=57276