Jauhelihamakaroniloota

Uuni lämpeämään 200 asteeseen.

Keitä makaronit ja paista jauheliha + sipulit.

Voitele uunivuoka ja heitä sekaan makaronit, jauheliha, sipuli, suikalejuurekset ja maito/kananmunasotkotus, jossa on joukossa valkopippuria ja suolaa.

Maito-kananmunasotkotuksen määrä nyt arviona, heitin alunperin 6 kananmunaa + 917g maitoa ja hippasen jäi ylimääräistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 407 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, Myllyn Paras5.6g20kcal0.8g3.7g0.2g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha28g47kcal5.3g0g2.8g0g
Extra neitsyt oliiviöljy (Eldorado), annos 5g0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)4.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Rasvaton maitojuoma, laktoositon (Pirkka), annos 200g23g5.9kcal0.8g0.7g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g5.6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana152g181kcal16.4g9.8g8.4g1.2g
Valittu annoskoko76g91kcal8.2g4.9g4.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna38g45kcal4.1g2.5g2.1g0.3g
Arvot/100g100g119kcal10.8g6.4g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=401042