Porkkanakeitto

Kuullota sipulit, kuutioidut porkkana ja jauho öljyssä.

Lisää vesi ja kasvisliemi.

Keitä kypsäksi ja soseuta keitto.

Lisää kerma ja hieman paprikaa sekä rakuutaa tai korianteria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 41g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 27g8.9kcal0.2g1.5g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g5.5g6.6kcal0.2g0.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana153g42kcal0.8g4g2g1.4g
Valittu annoskoko76g21kcal0.4g2g1g0.7g
Annoskoko puolitettuna38g11kcal0.2g1g0.5g0.4g
Arvot/100g100g28kcal0.5g2.6g1.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278011