Muurinpohjaletut, gluteeniton

0,5 l maitojuomaa
0,5 l vettä
2 munaa
4 dl karkeaa, luontaisesti gluteenitonta jauhoa
1 tl suolaa
Paistamiseen voita

Sekoita vesi-maidon joukkoon munat, jauhot jasuola.

Anna turvota 1 tunti.

Ruskista voi ja paista kauniin ruskeita lettuja molemmin puolin pannulla.

Tarjoa letut mieleisesi täytteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Sirkkis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1ug 28g11kcal0.9g0.8g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 6.2g8.9kcal0.8g0g0.6g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 14g47kcal0.7g10.3g0.2g0.2g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana153g133kcal4.8g22.2g2.4g0.4g
Valittu annoskoko76g67kcal2.4g11.1g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna38g33kcal1.2g5.6g0.6g0.1g
Arvot/100g100g87kcal3.1g14.5g1.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110145