Puolukkarönttönen

Pohjaan ruisjauho 3,5 dl, 1 tl suolaa, 1,5 dl kylmää vettä

täytteeseen 200g tuoreita puolukoita tai pakastettuja ja 200g keitettyä peurunaa.

Survotaan sekaisin.

Lisää makeutusainainetta jos haluat.

Leivotaan niinuin karjalanpiirakat ja paistetaan 150 c noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho Pirkka26g80kcal2.5g16g0.5g3.9g
Puolukka 25g10kcal0.1g1.7g0.1g0.6g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 25g19kcal0.5g3.8g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana153g217kcal6.2g43g1.2g9.4g
Valittu annoskoko77g109kcal3.1g21.5g0.6g4.7g
Annoskoko puolitettuna38g54kcal1.6g10.8g0.3g2.4g
Arvot/100g100g142kcal4g28.1g0.8g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116480