Suklaafudge

Sekoita kaakaojauhe, sokeri, siirappi ja kerma; keitä n. 35 min kokoajan sekoittaen.

Voit tarkistaa toffeen rakenteen tiputtamalla tipan kylmään veteen; jos se jähmettyy se on valmista.

Lisää voi ja vaniljasokeri, vatkaa kuohkeaksi.

Aseta seos jäähtymään uunipellille, vuokaan tms, voidellun leivinpaperin päälle.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaojauhe, sokeroimaton 5.5g20kcal1g0.6g1.2g1.7g
Sokeri 43g173kcal0g42.6g0g0g
Siirappi 3.6g11kcal0g2.7g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 18g60kcal0.4g0.5g6.4g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 5.1g36kcal0g0g4.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.4g5.5kcal0g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana153g613kcal2.8g95.6g23.4g3.4g
Valittu annoskoko77g306kcal1.4g47.8g11.7g1.7g
Annoskoko puolitettuna38g153kcal0.7g23.9g5.9g0.9g
Arvot/100g100g400kcal1.8g62.5g15.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158297