Puolukkalätyt, karppi

(Sulatetut) puolukat soseutetaan tehosekoittimella.

Lisätään loput ainekset (ripaus suolaa ja halutessaan kanelia, itse jätin kanelin laittamatta), sekoitetaan taikinaksi, vaahdottamista kannatta varoa muuten lätyistä tulee hauraita.

Taikina lusikoidaan leivinpaperilla vuoratulle pellille lättysiksi (12 kpl).

Paistetaan 200 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

Itse en sulattanut puolukoita :D mutta ihan hyviä tuli silti!!!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 38g15kcal0.2g2.6g0.2g1g
Kananmuna kuoreton 21g30kcal2.6g0.1g2.1g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g0.5g0.3kcal0g0g0g0.5g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g9g56kcal2.3g0.6g5.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.4g76kcal0g0g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana153g353kcal10.2g6.6g31.6g3g
Valittu annoskoko77g177kcal5.1g3.3g15.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna38g88kcal2.6g1.7g7.9g0.8g
Arvot/100g100g231kcal6.7g4.3g20.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178794