Porsaanfile uunissa ala Tuula

Poista sisäfileestä kalvot ja rasva.

Liekkaa viipaleiksi ja paista ne n. rkl öljyä.

Laita uuni vuokaan pussillinen ranskalaista sipulikeittoa ja filepihvejä vuorotellen.

Lisää ruokakerma ja vettä n. 5-7 dl. Uuniin tunniksi 180 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Marinoitu porsaan sisäfilee (Pirkka), annos 100g31g38kcal5g0.4g1.7g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g0.3g2.7kcal0g0g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)1g3.6kcal0.1g0.8g0g0.1g
Ruokakerma 10% (Ingman keittiöni), annos 200g13g15kcal0.4g0.7g1.2g0g
Voi 0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana153g121kcal11g3.8g6.8g0.2g
Valittu annoskoko76g61kcal5.5g1.9g3.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna38g30kcal2.8g1g1.7g0.1g
Arvot/100g100g79kcal7.2g2.5g4.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249310