Paahdettu paprika-linssikeitto

Pilko paprikat isoiksi lohkoiksi ja paahda niitä uunissa 225 asteessa niin kauan kunnes kuoreen alkaa tulla tummia pilkkuja.

Anna jäähtyä hetken, kuori ja pilko.

Huuhtele ja valuta linssit.

Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet.

Kuullota niitä öljyssä kattilanpohjalla hetki, lisää loput ainekset ja puolet vedestä.

Anna keiton kiehua hiljalleen, kunnes linssit ovat kypsiä (20-25 minuuttia).

Lisää vettä keittoon pikkuhiljaa tarpeen mukaan.

Soseuta sauvasekoittimella, tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Saara74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen4.7g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tuore chili (Oma), annos 20g0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Reformi kasvisliemivalmiste yrtti (1 kuutio 12g)0.6g1.3kcal0.1g0.1g0.1g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.4g1.2kcal0g0.3g0g0g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Linssit, punaiset, kuivattuna (Gogreen), annos 100g9g31kcal2.3g4.6g0.1g1.1g
Tomaatti, tuore19g3.8kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Paprikajauhe 0g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana153g88kcal5g12.2g1.6g3g
Valittu annoskoko77g44kcal2.5g6.1g0.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna38g22kcal1.3g3.1g0.4g0.8g
Arvot/100g100g57kcal3.3g8g1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321936