Jiiveen Makuvoi

Hienonna tomatit, kaprikset, oliivit, timjami, valkosipulit ja sardiinit sekä sardellit hienoksi.

Sulata voi miedolla lämmöllä, älä paahda.

Lisää sulatetusta voista kirkas rasva hienonnettujen mausteiden päälle.

Jätä voin hera eli se valkoinen osuus sulatus astian pohjalle ja voit käyttää sen johonkin muuhun.

Sekoita voi ja mausteet, peitä ja anna maustua.

Sopii moneen tarkoitukseen, mutta erityisesti broilerille.

Makuvoi on mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g34g246kcal0.3g0.3g27g0g
Aurinkokuivattu tomaatti7.9g14kcal0.2g0.9g1.1g0g
Valkosipuli 6.8g7.3kcal0.5g1.1g0g0.1g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g4.5g2.1kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Kapris etikkaliemessä, Figaro4.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g6.8g15kcal1.6g0g0.9g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g6.8g44kcal2g0g2.7g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g5.6g6.4kcal0g0.4g0.6g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana153g673kcal9.6g6.4g64.8g1g
Valittu annoskoko77g337kcal4.8g3.2g32.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna38g168kcal2.4g1.6g16.2g0.3g
Arvot/100g100g439kcal6.3g4.2g42.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334020