Täytetyt kesäkurpitsat

Paista jauheliha.

Lisää tomaattimurska, yksi lihaliemikuutio, tuorejuustoa ja pilkottu kesäkurpitsa.

Keitä hetken.

Halkaise kesäkurpitsat ja täytä kastikkeella.

Ripottele päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Elviira10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 32g9kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Jauheliha, sika-nauta 15g33kcal2.6g0g2.6g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)7g2.4kcal0.1g0.5g0g0.1g
Kesäkurpitsa11g1.9kcal0g0.3g0.1g0.1g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour3.8g11kcal0.1g0.2g1.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa7.5g23kcal1.7g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana153g162kcal9.6g4.8g11.2g1.6g
Valittu annoskoko77g81kcal4.8g2.4g5.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna38g41kcal2.4g1.2g2.8g0.4g
Arvot/100g100g106kcal6.3g3.1g7.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352148