Pyttipannu

Pilko ainekset, kuumenna runsaasti rypsi- tai muuta ruokaöljyä pannulla.

Paista kunnes perunat ovat kypsiä.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kuminalla ja yrttimausteella.

Päälle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 34g26kcal0.6g5.2g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprika, punainen4.7g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Nakki, keskiarvo 28g66kcal3.2g0.3g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana153g191kcal7.8g12.6g11.8g1.2g
Valittu annoskoko77g96kcal3.9g6.3g5.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna38g48kcal2g3.2g3g0.3g
Arvot/100g100g125kcal5.1g8.2g7.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354686