Kana-aurajuustokastike

Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Kuullota ne öljyssä pannulla.

Lisää kanapalat ja paista kypsäksi.

Lisää kerma ja murenna aurajuusto mukaan.

Mausta ripauksella mustapippuria ja esimerkiksi pienellä määrällä tuoretta timjamia.

Lisää ripaus suolaa maun mukaan.

Tarjoile haluamasi lisäkkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Aporma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)42g47kcal9.7g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Aurajuusto7g24kcal1.4g0g2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%19g30kcal0.5g0.5g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana153g223kcal23.4g1.8g13g0.2g
Valittu annoskoko76g112kcal11.7g0.9g6.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna38g56kcal5.9g0.5g3.3g0.1g
Arvot/100g100g146kcal15.3g1.2g8.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397666