Jauheliha-tomaattikeitto

Paista jauheliha.

Mausta suolalla, chilihiutaleilla, mustapippurilla, oreganolla, basilikalla ja paprikajauheella.

Kaada tomaattimurskapurkit kattilaan ja huuhdo ne tilkalla vettä.

Kaada jauheliha mukaan.

Lisää vielä teelusikallinen sokeria sekä Koskenlaskija juusto.

Anna poreilla hiljalleen vähintään 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 21g47kcal3.9g0g3.5g0g
Tomaattimurska 50g15kcal0.3g2.6g0.1g0.9g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g0.6g4.2kcal0g0g0.5g0g
Sokeri 0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g5g14kcal0.9g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana153g162kcal10.2g5.8g10.4g1.8g
Valittu annoskoko77g81kcal5.1g2.9g5.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna38g41kcal2.6g1.5g2.6g0.5g
Arvot/100g100g106kcal6.7g3.8g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437425