Insalata Mozzarella

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

Huuhtele ja valuta.

2. Sekoita marinadin aineet keskenään: 2rkl rypsiöljyä, 1 rkl balsamiviinietikkaa, 2rkl app. mehua, 1/2-1 tl suolaa, 1 tl sokeria, 1/2-1tl mustapippurirouhetta, 1 vs. kynsi, 1/2dl tuoreita basilikan lehtiä hienonnettuna.

Lisää marinadi pastan joukkoon ja anna marinoitua kylmässä pari tuntia.

3. Leikkaa mozzarella viipaleiksi (alkup.

Ohjeen mukaan 200g, tähän laskettu 1 pkt / 125g) ja kirsikkatomaatit puoliksi.

Vuoraa laakea astia revityllä salaatilla.

Asettele päälle marinoitu pasta, mozzarella ja tomaatit.

Koristele basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Mariaana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino11g36kcal2.4g5.6g0.4g0.6g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g1.1g1.2kcal0g0.2g0g0g
Appelsiinimehu, Valio, 2 dl11g4kcal0.1g0.9g0g0g
Sokeri 0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Rypsiöljy 2g17kcal0g0g2g0g
Basilika, tuore 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g8.8g22kcal1.6g0.1g1.7g0g
Miniluumutomaatti, annos 250g18g3.5kcal0.1g0.6g0.1g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 25g3.2kcal0.3g0.2g0g0.3g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana153g177kcal9g16g8.4g1.8g
Valittu annoskoko77g89kcal4.5g8g4.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna38g44kcal2.3g4g2.1g0.5g
Arvot/100g100g116kcal5.9g10.5g5.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56565