Lihapata

Paista paistisuikaleet öljyssä pintaruskeiksi.

Kaikki ainekset uunipataan.

Vettä maun mukaan.

Mausteiksi fondia, (laakerinlehti) ja paaaljon eri pippureita kokonaisina tai murskattuina.

Syödään sellaisenaan, tai perunan/riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g7.5g2.1kcal0g0.4g0g0.2g
Selleri, annos 50g7.5g1kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Paprika, punainen7.5g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Herkkusieni 8.6g1.4kcal0.2g0g0g0.1g
Hillosipuli, Rainbow5.6g2kcal0.1g0.4g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.6g5.1kcal0g0g0.6g0g
Naudan sisäpaistisuikale, Atria30g33kcal6.3g0g0.8g0g
Riistafondi (Touch of taste), annos 15g0.6g0.3kcal0g0g0g0g
Häränlihafondi (Touch of taste), annos 15g0.6g0.3kcal0g0g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana153g99kcal13.8g3.6g2.8g1g
Valittu annoskoko77g50kcal6.9g1.8g1.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna38g25kcal3.5g0.9g0.7g0.3g
Arvot/100g100g65kcal9g2.3g1.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87604