Jauhelihapata (protskupitoinen)

1. Paista jauhelihat (kevyt 10%).

Lisää sipuli (silputtu) ja valkosipuli (murskana).

2. Keitä samalla makaroni (tumma torino protein pasta).

3. Lisää pasta joukkoon ja tomaattimurska.

4. Lisää mausteita.

Suola, pippuri, tabasco.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Pete76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g44g74kcal8.3g0g4.4g0g
Sipuli (kuorittu)6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Torino tumma proteiinipasta plus5.5g19kcal1.3g2.9g0.2g0.3g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g20g4.7kcal0.3g0.7g0.1g0g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana153g200kcal20g8g9.4g0.8g
Valittu annoskoko77g100kcal10g4g4.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna38g50kcal5g2g2.4g0.2g
Arvot/100g100g131kcal13.1g5.2g6.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=155426