Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Hienonna sipuli, paprika ja valkosipuli.

Kuullota niitä öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää yrttimausteet.

Kaada sekaan tomattimurska, paseeratut tomaatit, sokeri ja mustapippurirouhe.

Huuhdo tölkit vedellä ja kaada vesi kattilaan.

Anna kiehua miedolla lämmöllä 15 min. ja hämmentele välillä.

Lisää suola ja murentele vuohenjuusto sekaan.

Kaada ruokakerma joukkoon ja sekoita.

Ota kattila levyltä ja soseuta keitto sauvasekoittimella.

Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Laita takaisin levylle ja anna hautua vielä 10 min. Maista ja lisää tarvittaessa suola.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 1g9kcal0g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g29g5.8kcal0.4g0.9g0.1g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g18g4.6kcal0.2g0.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.3g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, petit chebra (Lidl), annos 100g7.3g22kcal1.4g0g1.8g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g7.3g12kcal0.2g0.3g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana153g112kcal4.4g4.8g8g0.2g
Valittu annoskoko76g56kcal2.2g2.4g4g0.1g
Annoskoko puolitettuna38g28kcal1.1g1.2g2g0.1g
Arvot/100g100g73kcal2.9g3.1g5.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=362950