Soijarouhevuoka

1. Kuullota silputtu sipuli voissa.

2. Lisää tomaattimurska, valkosipuli ja soijarouhe, sekä tomaattimurskan huuhteluun käytettävä vesi.

3. Anna hautua kunnes ylimääräiset nesteet poistuu.

4. Lisää puolet kermasta ja mausta esim.

suolalla, pippurilla ja yrteillä.

5. Laita puolet annoksesta uunivuokaan.

Lisää päälle puolet mozzarellasta ja koskenlaskijasta ja osa juustosta.

Laita päälle loppu kerma ja tomaattikastike.

Päällystä lopuilla juustoilla.

Anna paistua 175 asteessa kunnes juusto on kaunista ja uunista leijailee huumaava tuoksu.

Nauti lisänä paljon tuoretta salaattia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1g7.3kcal0g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.9kcal0.2g0.9g0g0.3g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g40g8kcal0.5g1.2g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g3.7g12kcal1.9g1.1g0g0.2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 5g17kcal0.1g0.2g1.8g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g3g8.4kcal0.6g0g0.7g0g
Sinileima emmental juustoraaste (Velbo)5g20kcal1.5g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana153g155kcal9.8g7.2g9.8g1g
Valittu annoskoko77g78kcal4.9g3.6g4.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna38g39kcal2.5g1.8g2.5g0.3g
Arvot/100g100g101kcal6.4g4.7g6.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267458