Kanalasagne

Sulata voi kattilassa, lisää vehnäjauho.

Lisää maitoa ja kiehauta.

Sekoita ja anna suurustua.

Lisää 200g juustoraaste.

Paista kanat, lisää hiukan vehnäjauhoja ja pari desiä vettä.

Kastike suurustuu, lisää sinappia, ketsuppia ja koskenlaskijaa.

Lado lasagnelevyjen kanssa vuorotellen.

Päälle jää juustokastike ja juustoraaste.

Jos haluat nopeuttaa kypsymistä, keitä vesi, laita lasagnelevyt kuumaan veteen noin 5 minuutiksi ennen kuin ladot vuoan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g11g30kcal3.1g0g1.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.7g9kcal0.3g1.9g0g0.1g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g5g17kcal0.6g3.4g0g0.4g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1.3g3.5kcal0.2g0g0.3g0g
Sinappi 0.7g0.9kcal0g0.1g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 42g19kcal1.3g2g0.6g0g
Voi 1.3g9kcal0g0g1g0g
Ketsuppi, euro shopper0.8g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet hunajamarinadissa13g16kcal2.3g0.2g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana154g212kcal15.6g15.6g9g1g
Valittu annoskoko77g106kcal7.8g7.8g4.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g53kcal3.9g3.9g2.3g0.3g
Arvot/100g100g138kcal10.1g10.1g5.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339826