Even makaroonilaatikko

Keitä makaroni, paista jauheliha ja mausta, sekoita ne vuokaan ja kaikki kasvikset -> Sekoita munat maidon sekaan niin että käytät vain yhden keltuaisen lisää joukkoon vähän ketsuppia tai tomaattipyrettä ja sitruunapippuria.

Kaada se pastan päälle.

Laatikon päälle juustoraaste.

ja uuniin 180 astetta 45min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Epeniilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, Myllyn paras (raaka, 1dl)21g73kcal2.8g13.7g0.6g0.7g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 19g8kcal0.6g0.9g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl7.3g10kcal1g0g0.6g0g
Gouda juustoviipaleet (Euroshopper)3.8g14kcal0.9g0g1.1g0g
Paprika punainen 2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli, annos 20g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 17g53kcal4.5g0g4g0g
Ketsuppi, Pirkka0.7g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana154g321kcal19.6g30.2g13g1.4g
Valittu annoskoko77g160kcal9.8g15.1g6.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna38g80kcal4.9g7.6g3.3g0.4g
Arvot/100g100g209kcal12.8g19.7g8.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355158