Kasvisgratiini

Kiehauta kukkakaali ja parsakaali, kaada ne voideltuun uunivuokaan.

Viipaloi kesäkurpitsa (juustohöylällä helppoa) ja paista pannulla voissa, mausta maun mukaan.

Lisää kesäkurpitsa sekä juustoraaste uunivuokaan ja kaada kerma päälle.

Uuniin 200 astetta, noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Norimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g21g4.2kcal0.4g0.5g0.1g0g
Parsakaali pakaste Rainbow21g4.2kcal0.6g0.4g0g0.5g
Kesäkurpitsa8.3g1.4kcal0g0.2g0.1g0.1g
Juusto, Valio arkijuusto5.8g19kcal1.6g0g1.4g0g
Crea ruokakerma pippurijuusto (Valio), annos 100g17g20kcal0.4g0.8g1.7g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g4.2g12kcal0.8g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana154g122kcal7.6g3.8g8.4g1.2g
Valittu annoskoko77g61kcal3.8g1.9g4.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna38g30kcal1.9g1g2.1g0.3g
Arvot/100g100g79kcal4.9g2.5g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=438207