Burgundinpata

Ruskista nopeasti lihat ja sipuli.

Kaada pataan lanttu ja porkkanalohkojen sekä valkosipulikynsien päälle.

Lisää neste.

Hauduta useampi tunti miedossa lämmössä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 33g50kcal6.3g0g2.8g0g
Lanttu 7.3g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.6g1.8kcal0g0.4g0g0.2g
Punaviini 5.5g3.9kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 2.9g1.4kcal0g0.3g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g5.8g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.8g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana154g127kcal13.2g3g6g0.8g
Valittu annoskoko77g64kcal6.6g1.5g3g0.4g
Annoskoko puolitettuna38g32kcal3.3g0.8g1.5g0.2g
Arvot/100g100g83kcal8.6g2g3.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154260