Lanttumuussi

Keitä lantunpalat litrassa suolavettä(1tl suolaa), kaada vesi astiaan, survo lantut, lisää keitinlientä ja sulatejuusto.

Öljy ja mausteita pannulle, lisää sipulit, paista ja lisää 1dl soijarouhetta.

Lisää pari desiä säästettyä keitinlientä, keitä.

Lisää pari munaa muussin joukkoon, sekoita.

Kaada soija sipulisotku muussin joukkoon ja sekoita.

Laita uuniin 200 asteeseen puoleksi tunniksi
itse kaadoin lopuksi 0,5l keitinlientä pois, eli kaikkiaan meni 0,5l vettä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Kajovi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu, keitetty, suolaa 37g11kcal0.4g1.7g0.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 8.4g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 2.8g4kcal0.4g0g0.3g0g
Ruokasuola jodioitu 0.2g0kcal0g0g0g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 3.4g10kcal0.6g0.1g0.8g0g
Jauheliha, sika-nauta 11g25kcal2g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana154g105kcal7g4.4g6.2g1.6g
Valittu annoskoko77g52kcal3.5g2.2g3.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna38g26kcal1.8g1.1g1.6g0.4g
Arvot/100g100g68kcal4.6g2.9g4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382946