Tonnikala-kasviskastike pastalle

Pilko sipulit, kesäkurpitsa sekä paprika ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää pilkotut tomaatit ja tonnikala.

Mausta suolalla, sitruunapippurilla, chilillä ja paprikajauheella oman maun mukaan.

Hauduta kastiketta miedolla lämmöllä kunnes vihannekset ovat 'al dente'.

Tarjoa keitetyn pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Valkosipuli 1.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli 6.2g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tonnikala öljyssä 13g24kcal3.4g0g1.1g0g
Paprika punainen 6.2g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 21g3.8kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Tomaatti 25g5.7kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana153g151kcal7.8g4.4g11g1.2g
Valittu annoskoko77g76kcal3.9g2.2g5.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna38g38kcal2g1.1g2.8g0.3g
Arvot/100g100g99kcal5.1g2.9g7.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132358