Kinkkukiusaus kalkkunasta

Lado vuokaan ainekset kerroksittain: peruna, kalkkunasuikaleet ja vihannekset, ja peruna.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoswipulijauheella, halutessasi käytä myös chilimaustetta.

Kaada ruokakermat päälle ja laituuniin 200 astetta n. tunti, enemmänkin, niin että perunat pehmenevät mössöksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 38g27kcal0.7g5.4g0.1g0.4g
Kalkkunanfileesuikale, snellman 300g23g25kcal5.4g0g0.2g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml9g14kcal0.2g0.2g1.4g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g7.5g6.4kcal0.1g0.3g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana154g144kcal12.8g11.8g4.4g0.8g
Valittu annoskoko77g72kcal6.4g5.9g2.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g36kcal3.2g3g1.1g0.2g
Arvot/100g100g93kcal8.3g7.7g2.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197046