Lasagne omatekoinen

Ruskista jauheliha.

Tee ruskea kastike.

Sen jälkeen valkoinen kastike.

Yhdistä kastikkeet ja väliin levyt ja uuniin 225 ja 45 min. Folio päällä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Jokete71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g15g26kcal3g0g1.5g0g
Voi 2g14kcal0g0g1.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.4g8.4kcal0.2g1.7g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Voi 2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 19g8kcal0.6g0.9g0.2g0g
Juustoraaste emmental punaleima6.6g26kcal1.9g0g2g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras7.5g26kcal1g5.3g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana154g247kcal13.4g15.8g14.2g0.6g
Valittu annoskoko77g123kcal6.7g7.9g7.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g62kcal3.4g4g3.6g0.2g
Arvot/100g100g161kcal8.7g10.3g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=273594