Katkarapu- savulohisalaatti

Laita katkaravut salaattikulhoon ja purista puolikkaan sitruunan mehu päälle.

Jos haluat vielä enemmän sitruunan makua, niin raasta vielä sitruunan kuorta joukkoon.

Lisää ripaus suolaa ja pippuria ja hieman tilliä (tuoretta tai kuivattua).

Anna marinoitua kylmässä noin tunti.

Lisää kulhoon loput ainekset ja sekoita.

Jos haluat lisää hiilaria, niin lisää joukkoon vaikka täysjyvä penne pastaa.

Sopii pääruokana tai jonkun pääruan kylkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Isoja katkarapuja (Apetit), annos 100g13g11kcal2.3g0.2g0.1g0g
Kirjolohifile, savustettu (100g)11g20kcal2g0g1.3g0g
Lehtisalaatti, vihreäkeiju mix (Vihreäkeiju), annos 10g5.6g0.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kurkku 11g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaatti 11g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Paprika punainen 7.5g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g15g10kcal2g0.3g0g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore2.3g0.6kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana154g95kcal13.4g3.4g2.8g1g
Valittu annoskoko77g48kcal6.7g1.7g1.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g24kcal3.4g0.9g0.7g0.3g
Arvot/100g100g62kcal8.7g2.2g1.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296573