Omenapiirakka (karppi)

Sulata voi. Sekoita munat, kerma ja makeutus keskenään.

Lisää kuivat aineet + 1 raastettu sitruunankuori.

Vikana sekaan voisula.

Kippaa vuokaan ja asettele ompunpalat/siivut pinnalle.

Lopuksi kanelia pintaan ja uuniin 20 min. 200 asteeseen.

Resepti on karppaus.

Infon sivuilta lainattu.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g7.8g57kcal0.1g0.1g6.2g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g12g40kcal0.2g0.4g4.2g0g
Kookoshiutale 2.7g18kcal0.2g0.2g1.8g0.4g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 44g17kcal0.1g3.6g0g0.7g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g7.8g48kcal1.5g0.4g4.3g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 3.1g21kcal0.8g0.2g1.8g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana154g401kcal5.8g10g36.6g3g
Valittu annoskoko77g201kcal2.9g5g18.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna39g100kcal1.5g2.5g9.2g0.8g
Arvot/100g100g261kcal3.8g6.5g23.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313976