Olutpiirakka

Pohja: plo olutta, jauhoja 4dl, ruokaöljyä, ja kaksi kananmunaa sekasin pellille
täyte: 450-500g jauhelihaa, kermaviili prkl, prkl tomaattimurskaa, sipuli ja pinnalle juustoraaste ps

uuniin 225 astetta 30-40min

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Destodimus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 13g5.5kcal0g0.5g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai10g36kcal1.2g7.2g0.2g0.3g
Ruokaöljy keskiarvo 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 4.3g5.4kcal0.5g0g0.4g0g
Jauheliha, sika-nauta 18g39kcal3.1g0g3g0g
Sipuli 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska 16g4.6kcal0.1g0.8g0g0.3g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 7.8g6.7kcal0.2g0.3g0.5g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g6.9g27kcal2g0.1g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana154g253kcal14.2g18g12.8g1.2g
Valittu annoskoko77g127kcal7.1g9g6.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g63kcal3.6g4.5g3.2g0.3g
Arvot/100g100g165kcal9.2g11.7g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338574