Kurret täytettynä

Kaksi kurrea halki ja koverretaan.

Broiskun jauhelihasta, muista täytteistä ja kurren sisälmyksestä (huom ei kaikkea koverrettua, vaan esim 1/2, muuten täytettä jää yli) mössöä.

Juustoa myös päälle ja uuniin, 200 astetta, 20 minsaa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 492 grammaa

Mappe88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 32g5.8kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)15g6.1kcal0.3g1.2g0g0.2g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g5.9g16kcal1.1g0g1.3g0.1g
Suippopaprika, makea, Pirkka7.8g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g16g19kcal3g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana154g98kcal9.4g4.8g4.4g1.2g
Valittu annoskoko77g49kcal4.7g2.4g2.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna38g25kcal2.4g1.2g1.1g0.3g
Arvot/100g100g64kcal6.1g3.1g2.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372417