Kanakeitto

Keitä kanasuikaleet kypsiksi.

Lisää suikaloitu kaali, silputtu sipuli ja mausteet, kuten esim.

pippuri, suola.

Paista raastettu porkkana ja lisää keittoon.

Lopuksi lisää paprikan suikaleita.

Keitä vielä vähän aikaa ja mausta maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 821 grammaa

Indica2611
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 9g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.9g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Broilerin koipireisi (Kanamestari), annos 300g7g13kcal1.1g0g1g0g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lehtiselleri 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g8.1g4.9kcal0.1g1.1g0g0.1g
Valkosipuli 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana154g45kcal2.6g3.6g2g0.8g
Valittu annoskoko77g23kcal1.3g1.8g1g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g11kcal0.7g0.9g0.5g0.2g
Arvot/100g100g29kcal1.7g2.3g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254472