Karppileipä hiivalla, ilman juustoa

Vatkaa vispilällä veden sekaan Fiber husk, suola ja kuivahiiva.

Anna turvota väh. 10 min.
lisää muut aineet ja vaivaa koneella taikinaksi.

Anna kohota.

Tee pyöreä leipä ja anna vielä kohota uunin lämpiämisen ajan.

Paista 200* kolmisen varttia tai kunnes tuntuu kypsältä pohjaan kopauttaessa (ontto ääni).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi503g0kcal0g0g0g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g25g2.5kcal0.4g0g0.2g21.4g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g14g50kcal6.2g5.5g0.8g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale38g23kcal3.8g1.9g0.1g27.6g
Manteli, jauhettu, n. 1dl176g1061kcal42.5g11.6g95.1g12.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1520g2271kcal105.8g38g192.4g122.6g
Valittu annoskoko760g1135kcal52.9g19g96.2g61.3g
Annoskoko puolitettuna380g568kcal26.5g9.5g48.1g30.7g
Arvot/100g100g149kcal7g2.5g12.7g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229174