Hirvenjauhelihakeitto

1 rkl oliiviöljyä teflon kattilan pohjalle ja paista siinä hirvenjauheliha kypsäksi.

Lisää puoli pussia sipulia pakastekuutioina.

Kaada päälle 2litraa vettä, kun vesi kiehuu, lisää 2 lihaliemikuutiota ja isoja keittojuureksia pussillinen, sekä 150g peruna-sipulisekoitusta ja 1tl suolaa.

Kiehauta 7 minuuttia

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Saher
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi25g2.5kcal0.4g0.4g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g113g23kcal1.1g3.4g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi5.5g15kcal0.5g0.4g1.3g0g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)38g26kcal0.6g5.6g0g0g
Hirvenjauheliha oma saalis75g84kcal16.5g0g2.2g0g
Oliiviöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1520g362kcal38.2g19.6g14g0g
Valittu annoskoko760g181kcal19.1g9.8g7g0g
Annoskoko puolitettuna380g90kcal9.6g4.9g3.5g0g
Arvot/100g100g24kcal2.5g1.3g0.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132389