Kevyt vadelmatorttu

Vaahdota kaksi munaa ja makeutusjauhe.

Lisää kuivat aineet.

Paista hetki 200 asteessa.

Tee sillä aikaa täyte:
Sekoita rahka, kaksi munaa ja makeutusjauhe (maun mukaan).

Lusikoi vähän paistuneen pohjan päälle.

Lisää vadelmat.

Paista kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g20g0.3kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe5g8.7kcal0.3g1.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 30g103kcal3.1g21g0.4g1.1g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g10g14kcal1.4g1.4g0.3g4.8g
Vehnänalkio 5g18kcal1.5g1.5g0.5g0.7g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki370g207kcal31.4g18.5g0.7g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss100g34kcal1g4.1g0.8g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1520g1398kcal132.4g98.4g50.6g20.6g
Valittu annoskoko760g699kcal66.2g49.2g25.3g10.3g
Annoskoko puolitettuna380g350kcal33.1g24.6g12.7g5.2g
Arvot/100g100g92kcal8.7g6.5g3.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372983