Suklaafondant

Sulata rasva ja suklaa.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot siivilän läpi ja lisää varovasti sekoittain rasva-suklaaseos.

Nostele muffinssivuokiin ja paista 190 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Daffodil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tummasuklaa (Panda), annos 100g133g709kcal6.5g69g42.5g0g
Kananmuna kuoreton 266g379kcal33.2g0.8g27.2g0g
Sokeri 143g579kcal0g142.6g0g0g
Euroshopper margariini 60 %100g543kcal1g1g59.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 55g188kcal5.6g38.3g0.7g1.9g
Kaakaojauhe, X-tra6.6g25kcal0.2g5.5g0.1g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g11g59kcal0.5g5.7g3.5g0g
Kananmuna kuoreton 22g31kcal2.7g0.1g2.2g0g
Sokeri 12g48kcal0g11.8g0g0g
Euroshopper margariini 60 %8.3g45kcal0.1g0.1g5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.5g15kcal0.5g3.1g0.1g0.2g
Kaakaojauhe, X-tra0.5g1.8kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1520g5245kcal100.6g556.8g282.2g4.2g
Valittu annoskoko760g2622kcal50.3g278.4g141.1g2.1g
Annoskoko puolitettuna380g1311kcal25.2g139.2g70.6g1.1g
Arvot/100g100g345kcal6.6g36.6g18.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151840