Xtravaganza-kastike

Sekoita öljyt ja etikka.

Mausta yrttisuolalla ja esim.

kurkumalla, puristetulla valkosipulinkynnellä, raastetulla inkiväärillä, pienellä määrällä piparjuuriraastetta tai tuoreita yrttejä.

Käytä 1 rkl (15 g) per ateria tuoresalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 90g796kcal0g0g90g0g
Pellavansiemenöljy180g1620kcal0g0g180g0g
Rypälesiemenöljy paistamiseen ja salaatteihin (La tourangelle), annos 10g90g72kcal0g0g8.1g0g
Viinietikka 400g83kcal0g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1520g5141kcal0g4g556.2g0g
Valittu annoskoko760g2571kcal0g2g278.1g0g
Annoskoko puolitettuna380g1285kcal0g1g139.1g0g
Arvot/100g100g338kcal0g0.3g36.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180233