Pannari (Devo Pern)

HUOM! Devo Pernin pannari ei ole hätähousuille!

Kuivat ainekset sekoitetaan ensin keskenään ja maito lisätään 2dl:n erissä hyvin sekoittaen.

Lisää vielä rasva ja anna taikinan turvota vähintään puolisen tuntia.

Lisää munat ja turvota vielä vähintään puoli tuntia.

Taikina uunipeltiin leivinpaperille ja uuniin 200 asteeseen noin 25 minuutiksi.

Jos jostain syystä on posketon kiire, kannattaa laistaa vain jälkimmäisestä turvotuksesta.

Mitä pidemmät turvotusajat, sitä isommat "tissit"!

Meillä reseptiin kätkeytyy maidoksi laktoositon kevytmaitojuoma ja voisulaksi laktoositon Oivariini.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 131g448kcal13.3g91.5g1.6g4.6g
Sokeri 85g347kcal0g85.4g0g0g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6g24kcal0g6g0g0g
Laktoositon maitojuoma (Valio), annos 200g402g157kcal13.3g12.5g6g0g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.4g0.2g8.5g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g50g342kcal0.5g0.5g37.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1520g2881kcal75.2g394.2g107.6g9.2g
Valittu annoskoko760g1441kcal37.6g197.1g53.8g4.6g
Annoskoko puolitettuna380g720kcal18.8g98.6g26.9g2.3g
Arvot/100g100g190kcal4.9g25.9g7.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249655