Iloleipurin banaanikakku

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Sulata voi, anna jäähtyä.

Vatkaa muna ja sokeri, lisää voi, kuivat aineet ja soseutettu banaani.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan, paista 15-20 min/200 C.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 151g1092kcal1.8g0.6g122.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 163g560kcal16.6g114.2g2g5.7g
Kananmuna kuorineen punnittu 140g176kcal15.4g0.4g12.7g0g
Sokeri 85g346kcal0g85.2g0g0g
Banaani, kuorittu 201g175kcal2.1g36.7g0.8g3.6g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g10g31kcal1.1g6g0.7g2.8g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1520g4794kcal75g493.8g277g24.4g
Valittu annoskoko760g2397kcal37.5g246.9g138.5g12.2g
Annoskoko puolitettuna380g1199kcal18.8g123.5g69.3g6.1g
Arvot/100g100g315kcal4.9g32.5g18.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264700