Helppo kanaratatouille

Ruskista kevyesti kanat pannulla tai paistokasarissa.

Lisää molemmat ratatouillepussit ja mausta tarvittaessa esim suolalla, paprikajauheella ja cayennepippurilla.

Kypsentele välillä sekoittaen kunnes ylimääräinen neste on haihtunut.

Lisukkeeksi sopii mainiosti raejuusto ja pari salaatinlehteä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Myymis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ratatouille, Välimeren (Findus), annos 400g225g203kcal3.4g13.5g14.6g4.5g
Keltainen ratatouille (Findus), annos 200g225g101kcal3.4g16.9g2.3g0g
Kananpojan fileesuikaleet,mandariini (Kariniemi), annos 300g169g194kcal27g3.2g8.4g0g
Kananpojan fileesuikaleet, maustamaton (Kariniemen), annos 150g141g155kcal32.4g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1521g1307kcal132.4g67.2g55.6g9g
Valittu annoskoko760g653kcal66.2g33.6g27.8g4.5g
Annoskoko puolitettuna380g327kcal33.1g16.8g13.9g2.3g
Arvot/100g100g86kcal8.7g4.4g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136961