Omenakakku

Sulata voi, anna jäähtyä.

Sekoitaloput aineet taikinaan, paista voidellussa, leivinpaperilla pingotetussa irtopohjavuoassa 50 min 175 asteessa.

Sekoita kuorrutteen aineet ja kuorruta kakku täysin jäähtyneenä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Anita73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g75g546kcal0.7g0.7g59.9g0g
Sokeri 64g258kcal0g63.5g0g0g
Muna, annos 60g67g59kcal5.1g0.6g4.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 73g250kcal7.4g51.1g0.9g2.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 299g107kcal0.5g21.3g0.3g6g
Voi, 1 tl, 5 g23g164kcal0.2g0.2g18g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 45g134kcal8.3g1.1g10.8g0g
Tomusokeri 1dl=60g112g449kcal0g112.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1521g3956kcal44.4g507.2g188g17.2g
Valittu annoskoko761g1978kcal22.2g253.6g94g8.6g
Annoskoko puolitettuna380g989kcal11.1g126.8g47g4.3g
Arvot/100g100g260kcal2.9g33.3g12.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311107