Soija-juurespata

Pilko ainekset pataan (kerma lisätään vasta paistamisen jälkeen) Mausteiksi myös laakerinlehtiä, meiramia ja oreganoa.

Anna maustua 0,5-2h viileässä.

Paista 225 asteessa noin tunti.

Lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1997g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1664g466kcal10g99g3.3g41.6g
Lanttu 1332g384kcal13.3g61.2g4g24g
Sipuli (kuorittu)1332g360kcal17.3g63.9g2.7g22.6g
Soijarouhe, tumma, 30g333g1075kcal166.4g99.9g1.7g18.3g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g100g234kcal3g26.3g13.3g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 40g128kcal5.9g7.3g5.2g14.9g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g666g799kcal22.6g24g66.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 133g457kcal13.6g93.2g1.6g4.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15200g7805kcal504.2g949.6g196.8g252.2g
Valittu annoskoko7600g3903kcal252.1g474.8g98.4g126.1g
Annoskoko puolitettuna3800g1951kcal126.1g237.4g49.2g63.1g
Arvot/100g100g51kcal3.3g6.2g1.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122304