Remulade kastike

Silppua sipuli mahdollisimman pieneksi.

Raasta porkkana hienolla terällä.

Silppua maustekurkku pieneksi, samoin anjovikset.

Murskaa kaprikset.

Sekoita ranskankerma ja majoneesi keskenään.

Lisää siihen puolikkaan sitruunaan mehu ja sekoita tasaiseksi.

Lisää hunaja ja sinappi.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää seokseen, sipuli, porkkana, kapris, anjovis ja kurkku sekä hienonnettu tuore persilja.

Lisää lopuksi pippurit.

Anna maustua jääkaapissa ainakin tunti.

Kastike säilyy noin viikon.

Sopii hyvin grillatun, paneroidun tai paistetun kalan kanssa, sekä kasviksille.

Kalaton vaihtoehto, kun jättää anjovikset pois.

Sipulikaan ei välttämätön.

Niin eikä hunaja, jos ei pidä makeasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Urhmik
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskankerma Valio2003g5607kcal50.1g70.1g560.7g0g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 1903g5657kcal28.5g121.2g570.8g0.8g
Maustekurkku sokerisuolattu 801g160kcal5.5g24g0.8g14.4g
Kapris etikkaliemessä, Figaro300g92kcal6.3g12.6g1.5g9.6g
Sipuli (kuorittu)601g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Hunaja 130g430kcal0.7g105.2g0g0g
Sinappi (teollinen)100g129kcal4.4g14.1g6g0g
Porkkana 501g164kcal3.1g27.8g1g12.8g
Anjovis-filee, 1 kpl601g1262kcal57.1g84.1g78.1g0g
Valkopippuri 20g57kcal2.1g8.5g0.4g5.2g
Mustapippuri 40g112kcal4.4g15.3g1.3g10.6g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 601g130kcal1.9g9.6g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15200g27923kcal343.8g1042.6g2443.6g128.4g
Valittu annoskoko7600g13962kcal171.9g521.3g1221.8g64.2g
Annoskoko puolitettuna3800g6981kcal86g260.7g610.9g32.1g
Arvot/100g100g184kcal2.3g6.9g16.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167171