Porkkana-parsakaalikeitto

Kuori ja paloittele (pieniä /keskikokoisia 7kpl) ja laita kiehumaan veteen (1-1,5 litraa).

Lisää punaiset linssit (2dl) ja keitä noin 15 -20 min. Paloittele ison parsakaalin nuput ja lisää keittoon.

Keitä noin 5 min. Leikkaa joukkoon runsaasti persiljaa.

Mausta muskottipähkinällä.

Lopuksi soseuta keitto.

Voit lisätä myös kasivsöljyä lopuksi.

(Öljyä ei tavitse kuumentaa.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 3008g983kcal18.6g167.2g6g76.7g
Parsakaali brokkoli 2507g879kcal115.8g48.9g7.5g62.7g
Punaisia linssejä (Gogreen), annos 100g2005g6918kcal501.3g1187.1g44.1g216.6g
Persilja 80g22kcal1.1g0.9g0.2g6.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15200g17604kcal1273.6g2808.2g115.6g724.8g
Valittu annoskoko7600g8802kcal636.8g1404.1g57.8g362.4g
Annoskoko puolitettuna3800g4401kcal318.4g702.1g28.9g181.2g
Arvot/100g100g116kcal8.4g18.5g0.8g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=250549