Jumpen-naudanpaahtopaistisuikalekastike

Ruskista paahtopaistipannulla öljyssä, mausta myllystä mustapippurila, laita sekaan ruokakerma ja mausta vasikkanfondilla, hauduta riittävän kauan esim. 1 h, lisää lopuksi creme fraiche.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Jumpe70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g4000g4600kcal880g0g100g0g
Extra virgin oliiviöljy (Rainbow), annos 10g200g1800kcal0g0g200g0g
Flora kevyt ruoka 7%2000g1700kcal20g90g140g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g200g320kcal18g62g0.6g1.4g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g1200g1320kcal36g78g96g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15200g19480kcal1908g460g1073.2g2.8g
Valittu annoskoko7600g9740kcal954g230g536.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna3800g4870kcal477g115g268.3g0.7g
Arvot/100g100g128kcal12.6g3g7.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251393