Eevaliin omenapiiras

Sekoita jauhot, sokerit ja leivinjauhe (voit myös käyttää 1 tl leivinjauhetta ha 1 tl ruokasoodaa).

Voit myös korvata osan (0,5 dl) jauhoista leseillä.

Lisää joukkoon munat yksitellen vatkaten, piimä ja sulatettu margariini.

Pilko omenat pieniksi lohkoiksi.

Kaada taikina leivinpaperille uunipellille ja omenalohkot taikinan päälle iloisesti sikinsokin.

Ripottele omenalohkojen päälle sokeria ja kanelia ja paista uunin keskiosassa 225 asteessa noin 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1299g4458kcal132.4g909.5g15.6g45.5g
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)1599g512kcal48g75.2g0g0g
Sokeri 1020g4138kcal0g1018.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g32g128kcal0g31.7g0g0g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Kultarypsi600g3298kcal6g6g359.8g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 2399g854kcal3.8g170.6g2.2g48g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g12g44kcal0.4g9.5g0.4g0g
Sokeri 120g487kcal0g119.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 480g684kcal60g1.4g49.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15200g29346kcal505.4g4714.4g854.4g187.4g
Valittu annoskoko7600g14673kcal252.7g2357.2g427.2g93.7g
Annoskoko puolitettuna3800g7337kcal126.4g1178.6g213.6g46.9g
Arvot/100g100g193kcal3.3g31g5.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305468