Kevyt vadelmatorttu

Vaahdota kaksi munaa ja makeutusjauhe.

Lisää kuivat aineet.

Paista hetki 200 asteessa.

Tee sillä aikaa täyte:
Sekoita rahka, kaksi munaa ja makeutusjauhe (maun mukaan).

Lusikoi vähän paistuneen pohjan päälle.

Lisää vadelmat.

Paista kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2200g3138kcal275g6.6g225.5g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g200g2.8kcal0g0.6g0g0.4g
Leivinjauhe50g88kcal2.6g18.9g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 300g1029kcal30.6g210g3.6g10.5g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g100g140kcal14g14g3.4g48g
Vehnänalkio 50g180kcal14.7g15.5g5g7g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki3700g2072kcal314.5g185g7.4g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss1000g342kcal10g41g8g37g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15200g13984kcal1322.8g983.2g505.8g206.2g
Valittu annoskoko7600g6992kcal661.4g491.6g252.9g103.1g
Annoskoko puolitettuna3800g3496kcal330.7g245.8g126.5g51.6g
Arvot/100g100g92kcal8.7g6.5g3.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372983