Pasta Verde

Mausteet: valkosipuli, limesitruuna, suola, mustapippuri, rypsiöljy, basilika (tuore)

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

2. Paloittele parsa ja keitä kypsäksi vähässä vedessä.

3. Kuullota sipulit öljyssä, lisää pannuun katkaravut ja basilika, kuumenna ja mausta.

4. Sekoita pasta, parsa ja katkarapuseos ja purista (lime) sitruunamehua päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tagliatelle pasta (Pirkka), annos 500g2500g9250kcal350g1800g75g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 2500g868kcal114.5g48.3g7.5g62g
Katkarapu pienet (pirkka)1800g1188kcal270g0g12.6g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g300g2700kcal0g0g300g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g500g135kcal6.5g24g1g8.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15200g28283kcal1482g3744.6g792.2g141g
Valittu annoskoko7600g14141kcal741g1872.3g396.1g70.5g
Annoskoko puolitettuna3800g7071kcal370.5g936.2g198.1g35.3g
Arvot/100g100g186kcal9.8g24.6g5.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=468886