Kana-makaroonilaatikko

Laita fusillit kattilaan kiehumaan ja kuullota samalla sipuli oliiviöljyn kans pannulla.

Kun sipuli on pehmentynyt laita sekaan broikut ja ruskista.

Mausteita maun mukaan jos haluu.

Itse laitan currya, cajuanmaustetta ja jotain pippuria.

Kun fusillit ovat valmiit kaada puolet uunivuokaan, broikkuliha keskelle ka loput fusillit päälle.

Maito, munat ja valkuaiset sekoitetaan keskenään ja taas saa maustaa oman maun mukaan.

Uunissa 200`C noin yksi tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Annki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllyn Paras täysjyväfusilli makaroni, annos 40g1497g4791kcal206.6g868.3g47.9g122.8g
Broilerin jauheliha (Kariniemen), annos 100g1996g2555kcal299.4g0g179.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu339g428kcal37.3g1g30.5g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 873g370kcal85.7g3.5g0.9g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2495g823kcal82.3g122.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)275g74kcal3.6g13.2g0.5g4.7g
Oliiviöljy 125g1103kcal0g0g124.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15200g20288kcal1429.8g2016.6g768.4g255g
Valittu annoskoko7600g10144kcal714.9g1008.3g384.2g127.5g
Annoskoko puolitettuna3800g5072kcal357.5g504.2g192.1g63.8g
Arvot/100g100g134kcal9.4g13.3g5.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=68754