Sepin makaronilaatikko

Makaroni keitetään puolikypsäksi.

Sulatejuustosta tehdään kuutioita ja sekoitetaan puolikypsään makaroniin.

Jauheliha paistetaan ja joukkoon hienonnettu sipuli.

Makaroni ja jauheliha sekoitetaan vuokaan.

Vuokaan tehdään päälikerros makaronista.

Sitten lisätään maito ja uuniin 200:n asteeseen tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 1602g1547kcal48.2g313.8g5.1g15.9g
Paistijauheliha 10%1602g2723kcal320.3g0g160.2g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1001g2803kcal190.2g0.3g220.2g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Maito, Kevyt3203g1474kcal102.5g153.8g48.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15216g17200kcal1327.6g955g868g38.6g
Valittu annoskoko7608g8600kcal663.8g477.5g434g19.3g
Annoskoko puolitettuna3804g4300kcal331.9g238.8g217g9.7g
Arvot/100g100g113kcal8.7g6.3g5.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201598